I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 4 februari 2012

Kallt

Av Yvonne - 4 februari 2012 16:14

Imorse när jag vaknade så var det -16 ute...burr. Men klaga på kylan tänker jag inte göra och absolut inte efter jag fick veta att en valpköpare som bor i Karungi hade - 38,4 inatt och ca -30 under hela dagen    Så här är ju egentligen bara lite friskt  

Varit en sväng och hälsat på yngsta barnbarnet åååå så ljuvlig. Många pussar fick hon och lite presenter som kläder och ett jätte fint baby-gym. Man skall börja att skämma bort dom i tid :)

Storebror Olle fick Lego som han blev jätte glad för och satte igång att bygga upp med en gång.

Här är ett kort på vår Dagny, Petit Brabancon . Hon ser väldigt lugn ut på det här kortet men skenet bedrar...:) Hon är en tjej med mycket fart och påhittighet 

Här är Thea från hennes första kull, Griffon Bruxellois,  2 år i april

Doris, Petit Brabancon från Dagnys 2;a kull, 1 år 1 maj.

Griffoner är tre raser, Griffon Belge, svart el S/R, Griffon Bruxellois och Petit Barbancon, tävlar inte emot varandra men får paras mot varandra. Dagny parades förtsa gången med en Griffon Bruxellois och fick både Petit Brabancon och Griffon Bruxellois valpar. Men kull nr 2 var hanen en Petit Brabancon och då blir det bara Petit Brabancon valpar. Att Doris blev S/R beror mycket på att hennes mormor är det. Så det är en riktigt spännande ras :)


Ikväll blir det räkor och vin framför TV,n Melodifestivalen :)

Mysig lördagskväll   




  

 
 
Ruth

Ruth

4 februari 2012 23:27

Vilken mysdag med barnbarnen, rätt, man skall börja i tid med att skämma bort dom små, då kommer pussar och kramar bli många i framtiden, det är ju så mysigt.
Så fina foton på dina hundar, det här med nya raser är en hel vetenskap för mig nu mera, vad man får och hur det kommer att bli.
Vi tittade på Gladiatorerna, får se på PLAY i morgon, vill inte missa något, såg på Aftonbladet vilka som segrade denna omgången.
Ha en fin söndag / kramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

5 februari 2012 07:18

Så mysigt du haft med dina barnbarn, visst ska man skämma bort dom små liven.
Fina foton på dina hundar
Ha en bra dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Corina

Corina

6 februari 2012 08:03

Spännande ras, jo absolut ;) Jag tycker dom är så fula att dom faktiskt är väldans söta ;)
Idag -16 och blåser här, sommar ? Tja om man tänker att vi har haft -30 så ;) Kram

http://corina.blogggplatsen.se

 
Annica

Annica

7 februari 2012 09:32

MEN!! Jag skrev här om dagen men undrar om jag stängde ner innan jag sparat kommentaren här hos dej :p haha säkert gjorde jag så=)
Men så söt Dagny är:)Ja jag undrade först innan jag läste underst , att dom får paras så...vad spännande=) söta är dom iaf!
Ja jag har funderat på skor men tror inte det skulle fungera på vovvarna=)
ha en bra dag!

http://http:://leonland.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Monica

7 februari 2012 11:23

Kylan håller greppet om oss här i Västergötland...minus 21 i morse och nu är det minus 12.....alldeles för kallt tycker jag.

Vi åt också räkor i lördags och tittade på melodifestivalen,jag tittade tills det var slut men gubben gick och la sej innan,han tyckte det var bara skiten och jag håller med.Vad är det för konstigt folk som är med egentligen? Loreen har visserligen bra sångröst,men att både sitta och ligga på golvet när hon sjunger det ser enbart dumt ut tycker jag. Smaken är ju som tur olika,men jag vet då ingen som tyckte det var bra i alla fall.Av tradition kommer jag att fortsätta titta och hoppas på bättre sångare och låtar i fortsättningen.

Ha det så bra!

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Ovido - Quiz & Flashcards