I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 11 december 2011

Lite sol

Av Yvonne - 11 december 2011 15:40


Ovädret har bedarrat och det känns lugnt nu. Solen har till och med visat sig hela eftermiddagen och det blev genast lite ljusare än de gråa dagar som varit.

Varit och hälsat på mamma på det korttidsboende hon är på nu. Jätte fint var det där och riktigt go personal. Mamma är också piggare och inte alls så förvirrad längre, känns så skönt.

Igår höll jag och en annan tjej i ringträning inför Mydog i januari.  Bra att vara två så fick jag också en chans att träna lite. Jag hade med mig Babsan hon är ju alldeles för ung för januari utställningen men man skall börja i tid och hon skötte sig jätte bra. Kan säga att hon har ett steg så man blir alldeles lyrisk.

Min papegoja, Spader, ropar nu även på henne. Han är en riktig pratkvarn och man får passa sig för vad man säger för han är otroligt snabb på att härma :)

Har nu börjat få julstämning blev ännu mer nu när grannarna har satt upp en jätte fin belysning till deras

flaggstång!!

Sedan är det ju fullmåne nu hittade denna bild på FB, visst är den härlig!

 

Önskar er en mysig 3;e Advent!!



 


 
 
Malin

Malin

12 december 2011 03:22

Vilken härlig bild,påhittig verkligen :)
Hoppas du fick en fin tredje advent och hoppas nu den kommande veckan blir lugn och fin!
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

12 december 2011 06:16

Vad skönt att det fungerar med din mamma på detta boende.
Kul bild du fått tag på.
Ha en bra vecka
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

12 december 2011 18:10

Så härligt att din mamma har installert sig och tycker det är bra i det nya boendet, kanske oron har släppt lite för henne och därav inte lika snurrig i huvudet, oro kan skapa många problem.
Så duktiga ni är som håller i ringträning och är så aktiva. Skrattade när jag läste att Spader är en så duktig härmare, ja då får man akta sig med orden som ofta upprepas.
Härliga bilder på månen, riktigt påhittigt och kul.
Kram från ett regnigt Lerum.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
essay services

essay services

14 december 2011 14:51

These picture have really good and interesting effect - I like them!

http://custom-essay-writing-service.org/index.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Ovido - Quiz & Flashcards